Şanlıurfa
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    34.68
  • ALTIN
    2384.4
  • BIST
    10195.23
  • BTC
    58510.31$
ÇOK ARAYAN

AKTİF EĞİTİM SENDİKALARINI İFTARDA BULUŞTURDU‏

AKTİF EĞİTİM SENDİKALARINI İFTARDA BULUŞTURDU‏
AKTİF EĞİTİM SENDİKALARINI İFTARDA BULUŞTURDU‏
URFA HABER
AKTİF EĞİTİM SENDİKALARINI İFTARDA                                 BULUŞTURDU
      Şanlıurfa Aktif Eğitimciler Sendikası Şanlıurfa ya hizmet eden Eğitim Sendikalarının yönetim kurullarını iftarda bir araya getirdi.
     Şanlıurfa Aktif Eğitimciler Sendikasının ev sahipliğinde düzenlenen iftara TEÇ-SEN 
 TÜRK EĞT-SEN, EĞT.İŞ-SEN, ÖZGÜR EĞT-SEN  yönetim kurulları ve basın mensupları  katıldı. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda Köşk Ocakbaşı ' nın  leziz kebapları iftar sofrasını taçlandırdı.  Yemek sonrasında geceye ev sahipliği yapan Aktif Eğitimciler Sendikası adına  Şube Başkanı Osman Çakmak bir açıklama yaptı. Şube Başkanı Osman Çakmak:Gönül isterdi ki Şanlıurfa ya ve Şanlıurfa da görev yapan öğretmenlere hizmet eden tüm Eğitim Sendikalarını bu masada buluşturup sorunlarımıza ortak çözüm arayalım.Bizde Mevlana' nın dediği gibi" kapı açılır elbet yeterki sen vurmasını bil ;ne zaman açılır bilemem yeter ki o kapıda durmasını bil"diyerek Şanlıurfa'ya hizmet eden tüm sendikaların birgün bu geceki gibi bir masa  etrafında toplanması için sabırla bekleyeceğiz  ve bu ortak paydanın oluşması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.Bu gece davetimize icabet eden tüm basın mensuplarına ve Sendika yönetim kurullarına teşekkür ederim." dedi.
Osman Çakmak 'ın konuşmasından sonra diğer sendika başkanları da kısa bir konuşma yaptı .
       İlk olarak ÖZGÜR EĞT-SEN  Şube Başkanı Abdulgani bey söz aldı. Abdulgani bey" Bizleri bu yıl ikinci defa ortak bir masada toplayan Aktif Eğitimciler Sendikasına teşekkür ederim.Ayrıca  diğer sendikalarında insiyatif alarak bu tür organizasyonlara katılmaları gerekir ."dedi
       TEÇ-SEN  Şube Başkanı Davut Bey
" Ötekileştirmeden insanların bir araya gelebileceğini bugün Aktif Eğitimciler Sendikası aracılığıyla öğrendik. Farklılıklarımız olabilir fakat tabii ki ortak amacımız eğitimdir." dedi.
      TÜRK EĞT-SEN  Başkan Yardımcısı Mustafa Bey   ise "Herkesin göz rengi farklıdır. Fakat gözyaşlarımızın rengi aynıdır.Madem bu ülkenin insanıyız birarada yaşıyoruz ortak sorunlarımız var o halde ortak hareket etmeliyiz. "dedi .
       EĞT.İŞ-SEN  Başkanı Ramazan bey ise "İlimizin birçok noktada eğitimsel sorunları var.Bu sorunlar hepimizin sorunları bunları çözmek için bugün biraraya gelebiliyorsak  dönem içersinde de en az ayda bir kez bir araya gelerek sorunların çözümleri için ortak karar alabilmeliyiz.Bugün bu organizasyonu düzenleyen   Aktif Eğitimciler Sendikası ve yönetimine teşekkür ederiz."dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!