Şanlıurfa
15 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2242.0
  • BIST
    8883.52
  • BTC
    67031.18$
ÇOK ARAYAN

BAŞKAN KUŞ, İŞGAL EDİLMEK İSTENEN ALANI PARK YAPTI.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ruha mahallesinde işgal edilmek istenen alana iş makinalarını yönlendirip, alanı mahalleye park olarak kazandırıyor. Başkan Kuş,” Herkesin benim dediği yer. Bizde diyoruz ki; işgal edilmek istenen her yer tüm Eyyübiye’nindir.”
URFA HABER

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ruha mahallesinde işgal edilmek istenen alana iş makinalarını yönlendirip, alanı mahalleye park olarak kazandırıyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçede adeta yeşil seferberliği başlatan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni yeşil alanlara kazandırmaya devam ediyor. Bulduğu, gördüğü her uygun alanı parklara çeviren Başkan Kuş, son olarak Ruha mahallesinde işgal edilmek istenen alana el attı. Ruha mahalle Muhtarı Mehmet Polat ve vatandaşlarla bölgede incelemelerde bulunan Başkan Kuş, iş makinalarının çalışmasına eşlik edip, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Kuş,” İşgallere asla müsaade etmeyeceğiz. Uygun olan her alanı değerlendirip ilçeye yeni yeşil alanlar kazandıracağız.” Dedi.

İlçede hummalı bir şekilde yeşil alan çalışmasının  devam ettiğini ve uygun olan her yere park yaptıklarını belirten Başkan Kuş, işgallere de asla müsaade edilmeyeceğini söyledi. Başkan Kuş,” Eyyübiye’de tapulu olmayan her yer Eyyübiye’de yaşayan 400 Bin nüfusa aittir. Hiç kimse benimdir diye iddaa  edemez. Bizden önceki dönemde öyle bir iddia edinmiş olabilir, öyle bir esneklik tanınmış olabilir ama; 1 Nisan itibari ile Mehmet Kuş’un Eyyübiye Belediye Başkanlığında asla böyle iddialara taviz vermeyeceğiz. Bunu daha öncede ifade etmiştik 5 Yıllık süre zarfında da asla böyle şeylere müsamaha  göstermeyeceğiz. Şuan Ruha mahallemizdeyiz. Bu bölge işgal edilmek istenen bir bölge. Hatta betonlar yığılmış, duvarlar örülmüştü. Burada yaşayan vatandaşlarımız bu bölgeye sahip çıktılar. Eyyübiye halkı kendi malına sahip çıktı. Biz de Eyyübiye halkına sahip çıkacağız. İşgallere asla taviz vermeyeceğiz. Şu anda da iş makinalarımızı alana yönlendirdik ve alanı işgalden kurtarıp bölge sakinlerine yeşil alan olarak kazandıracağız.  Daha önce de kararlılığımızı ortaya koymuştuk. Şimdi de iş makinaları ile bu kararlılığımızı bir kez daha gösteriyoruz. Ruha mahallemize yapacağımız parkta şimdiden hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Ruha Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ve vatandaşlar da Başkan Kuş’a teşekkür edip, “Daha önce işgal edilmek istenen alanı bugün mahallemize kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanımız sayın Mehmet Kuş’a bu kararlı çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Biz mahalle esnafı olarak başkanımızı destekliyoruz. Kararlıyız sonuna kadar yanında olacağız, bu alan park olacak ve park olarak kalacak. Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımız da az önce söylediği gibi; burada hafriyatları yığmışlardı doğrudur. Altını çizerek söylüyoruz, Başkanımızın çalışmalarına diyecek yok, her zaman Başkanımızın arkasındayız  şuanda görmüş olduğumuz Türkiye’de 1 numaralı başkanımızdır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!