İYİ Parti’den Şanlıurfalılar Derneği’ne ziyaret

İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’ndan bir heyet, ŞANDER (Şanlıurfalılar Derneği)’i ziyaret etti.


İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Sıddıka Kuşanaç başkanlığındaki heyette, İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Kalkınma ve Sanayi Politikaları Başkanı Ömer Doğan ve yönetim kurulundan diğer üyeler yer aldı.
İYİ Parti heyetini, ŞANDER Başkanı Mehmet Çiçek, Başkan Yardımcısı Remzi Karakaş, yönetim kurulu üyeleri Zeki Çavuşoğlu, Emine Şeftali, Seda Ünver ile Ahmet Güzeloğlu karşıladı.
Çeşitli konuların görüşüldüğü ziyaret sırasında Sıddıka Kuşanaç parti çalışmalarını, Mehmet Çiçek ise dernek faaliyetlerini anlattı. ŞANDER Başkanı Çiçek, derneklerinin bütün siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurguladı ve kapılarının herkese açık olduğuna dikkat çekti.
Konuk heyete Şanlıurfa’nın özel yemekleri arasında bulunan yumurtalı çiğköfte, baklava ve çay ikramında bulunuldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.