Şanlıurfa
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62928.997$
ÇOK ARAYAN

BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN BAYDİLLİ VE MİLLETVEKİLİ CEVHERİ SEÇİM OFİSİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte kendisine destek vermek için seçim ofisini dolduran vatandaşlarla buluşarak yeni dönemde Karaköprü’ye kazandıracakları hizmetleri anlattı
URFA HABER

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla buluşup desteklerini almaya devam ediyor. Başkan Baydilli AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte kendi seçim ofisini dolduran vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Karaköprü’de coşkuyla karşıladıkları ve mitingde yalnız bırakmadıkları için vatandaşlara teşekkür eden Başkan Baydilli, bu birlik ve beraberlikle seçimden de zaferle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Başkan Baydilli seçim ofisinde vatandaşlara şöyle hitap etti:

“Her akşam bu seçim ofisimizi tıklım tıklım doldurduğunuz için, bize verdiğiniz sonsuz destek için teşekkür ediyorum. Bu tabi ki yaptığımız hizmetlerin sonucudur ve bu sevgiyi görünce daha fazla hizmet etmek için sabırsızlanıyorum. İlçemize birçok hizmet ve proje kazandırdık, Allah’ın izniyle yeni dönemde bunlara yenilerini ekleyip Karaköprü’müzü çok güzel yarınlara taşıyacağız.

Biz belediyeciliği Cumhurbaşkanımızdan öğrendik, onun İstanbul’daki örnek belediyeciliğine bakıp burada uyguluyoruz. Bu da bizim başarılı bir şekilde ilçemizi yönetmemizin en önemli sebebidir. İnşallah 31 Mart’ta alacağımız zaferle Karaköprü’nün kalkınması kaldığı yerden devam edecektir.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Şanlıurfa mitinginde yalnız bırakmayıp bağrına basan vatandaşlara teşekkür etti. Milletvekili Cevheri, “Şanlıurfa yine kendisine yakışanı yaptı ve güzel bir misafirperverlik sergiledi. İnşallah 31 Mart’ta da gerekeni yapıp Metin Baydilli kardeşimizi yeniden göreve getireceğiz.

Metin Baydilli ile beraber yol yürüyorsam ona güvendiğim, inandığım içindir. Yaptığı hizmetlerle kendini kanıtlamış, bilgili ve çalışkan kardeşimizin seçimde kazanması Karaköprü’ye fayda getirecektir” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, seçim ofisinde vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinlediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!